Dakwerken

Dakwerken, nieuwbouw, renovatie & herstellingen

Alle soorten dakwerken

Staat u op het punt om te bouwen of te verbouwen?

Dakwerken Werner De Wispelaere uit Dilbeek is gespecialiseerd in dakprojecten, zowel nieuwbouw als renovatie. Of u nu een particuliere woning bezit of een bedrijfspand, wij staan voor u klaar.

Onze reputatie is gebouwd op ons vakmanschap in het plaatsen, herstellen en renoveren van zowel platte daken als hellende daken. 

Of het nu gaat om kleine reparaties of volledige dakrenovaties, wij leveren altijd vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

Als erkend dakdekkersbedrijf in Dilbeek hebben we een lange geschiedenis van tevreden klanten, zowel particulieren als bedrijven.

20200131 093644 Resized
Dakwerken Meise

Dakwerken van A tot Z

Gaat u bouwen of verbouwen? Onze specialiteit zijn totaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie, wij werken voor particulier maar ook voor bedrijven.

Dakwerken Werner De Wispelaere uit Dilbeek is gekend voor het plaatsen, herstellen en renoveren van zowel platte daken als hellende daken.
Dakwerken Nieuwbouw

Nieuwe daken plaatsen

De Wispelaere is uw specialist in daktimmerwerken, met meer dan 30 jaar ervaring staan wij in voor het realiseren van alle nieuwbouw projecten voor platte en hellende daken en verzorgen wij uw dakbekleding tot in de puntjes.

Heeft u een nieuw dak nodig? Voor een gratis offerte neemt u contact op met Werner De Wispelaere, zaakvoerder van Dakwerken W. De Wispelaere.
Dakwerken Dilbeek

Daken renoveren

Wij renoveren ook alle pannen of leien daken en zorgen voor een volledige verzorgde renovatie van alle soorten daken. Ook doen wij zinkwerk en staan wij in voor het plaatsen en renoveren van alle zinkwerk zoals dakgoten.

Is uw dak dringend toe aan renovatie of heeft u een nieuwe dakgoot nodig? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte!

Ontvang een Gratis Offerte voor Uw Dakwerken!

Professioneel advies en hoogwaardige dakwerken op maat. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Dakrenovatie en Herstellingen

Dakbedekking

Of u nu kiest voor traditionele dakpannen, moderne metalen dakbedekking of duurzame dakshingles, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige materialen die passen bij uw stijl en budget.

Voorkom daklekkages

Voorkom problemen en houd uw dak in topconditie met regelmatige inspecties en onderhoud. Onze deskundige dakwerkers bieden uitgebreide inspectiediensten om eventuele schade of problemen op te sporen, en zorgen voor tijdig onderhoud om de levensduur van uw dak te verlengen en dure reparaties te voorkomen.
318472444 551442033661107 1289307123146824793 N

Dak herstellingen

Is uw dak toe aan een opknapbeurt? Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakpannen, het repareren van lekkages of het volledig renoveren van uw dak, wij staan voor u klaar.

Met onze expertise en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw dak er weer als nieuw uitziet en optimaal presteert.

Dakwerken voor Bedrijven

Naast particuliere dakwerken bieden wij ook gespecialiseerde diensten aan voor bedrijven. Of het nu gaat om het dak van een kantoorpand, magazijn of fabriekshal, wij hebben de ervaring en expertise om uw zakelijke dakbehoeften aan te pakken en te zorgen voor een veilig en functioneel dak dat voldoet aan alle vereisten.

Dakvernieuwing en Dakisolatie

Dakisolatie

Ontdek hoe dakisolatie kan helpen om de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren. Met hoogwaardige isolatiematerialen en professionele installatie kunnen wij ervoor zorgen dat uw dak goed geïsoleerd is, waardoor u kunt besparen op energiekosten en genieten van een comfortabeler binnenklimaat, het hele jaar door.

Zonnepanelen op uw dak

Breng uw dak naar de moderne tijd met vernieuwende en stijlvolle zonnepanelen. Als u uw dak gaat renoveren of als u een nieuwbouwwoning gaat bouwen, denk dan zeker aan zonnepanelen plaatsen

Bij Dakwerken De Wispelaere zijn we niet alleen dakspecialisten, maar hebben we ook ruime ervaring met het installeren van zonne-installaties.

Gratis Offerte Aanvragen of Maak Een Afspraak!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een plaatsbezoek & prijsofferte.

Dakwerken De Wispelaere

Contact

Robert Dansaertlaan 317
1700 Dilbeek
België

GSM: 0475 62 68 05
Tel: 02 463 34 34
Fax: 02 463 34 34

Email: info@wdewispelaere.be

© 2024 W. De Wispelaere • Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be