Dakisolatie & gevelisolatie

Zolder, sarking, sandwichpanelen en platformen.

Dakisolatie

Meer wooncomfort en minder energie verbruik

Door je dak goed te laten isoleren heb je meer wooncomfort en bovendien moet je minder verwarmen.

Je dak laten isoleren is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Doorgaans verdien je de investering in dakisolatie zeer snel terug door de besparing op je energiefactuur.

Wil je nog meer besparen op je factuur? Neem dan een kijkje naar onze geïntegreerde zonnepanelen.

Dakisolatie is een essentiële stap naar een comfortabeler huis en een duurzamere toekomst. Bij Dakwerken Werner De Wispelaere begrijpen we de voordelen van dakisolatie niet alleen voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Door uw dak goed te isoleren, profiteert u van een aangenamer binnenklimaat en vermindert u de behoefte aan verwarming.

Onze ervaren vakmensen zorgen voor een professionele installatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste isolatiematerialen en technieken.

Zolder Isoleren
20190521 071807

Dakisolatie sarking syteem

De sarking dakconstructie is hoofdzakelijk toepasbaar bij dakbedekkingen met kleine elementen, zoals pannen en leien, en voor metalen dakbedekkingen bestaande uit stroken of platen.

Dit systeem laat toe om bij dakrenovaties het dak te (her)isoleren zonder de binnenafwerking weg te nemen. Indien een nieuwe binnenafwerking vereist is, kunnen we u met het sarking systeem een pasklare oplossing bieden.

Behalve dakconstructies & isolatie kunnen we u natuurlijk verder helpen met alle soorten dakwerken.
Dakwerken Nieuwbouw

Dak laten isoleren door een expert

Nood aan dakisolatie? Wij komen ter plaatse een inspectie doen en geven je advies over de beste oplossing om je dak te isoleren. We plaatsen alle dakisolatie zelf en volgens de regels van de kunst. Dat wil zeggen volledig luchtdicht voor een optimaal isolerend resultaat.

We garanderen je niet alleen een vakkundige aanpak, maar ook een prima service. Achteraf ruimen we alles netjes op en voeren we het afval zelf weg.
Dakwerken Dilbeek

Premies voor dakisolatie

Volgens het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid moet elke woning in 2020 voorzien zijn van dakisolatie. Voor de plaatsing kan je mogelijk genieten van premies en/of belastingvermindering.

Wij geven je informatie over de voordelen waarvan je kan genieten voor je woning en bezorgen je de nodige documenten voor een correcte aanvraag voor het plaatsen van je dakisolatie.

Ontvang een Gratis Offerte voor Uw Dakwerken!

Professioneel advies en hoogwaardige dakwerken op maat. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende afspraak.
Gevelbekleding

Gevelisolatie & gevelbekleding

Wanneer het aankomt op het verbeteren van de energie-efficiëntie en esthetiek van uw woning, is gevelisolatie en gevelbekleding een cruciale stap.

Bij dakwerkersbedrijf De Wispelaere uit Dilbeek uit bieden we niet alleen expertise in dakisolatie, maar ook in gevelisolatie en gevelbekleding.

Ons team staat klaar om u vrijblijvend advies te geven over de mogelijkheden op het gebied van gevelbekleding en isolatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe we uw woning kunnen transformeren met hoogwaardige gevelisolatie en gevelbekleding.
Ontvang een Gratis Offerte voor Uw Dakwerken

Gevelisolatie

Gevelisolatie is een effectieve manier om warmteverlies te verminderen en de energie-efficiëntie van uw huis te verbeteren.

Door isolatiematerialen aan de buitenkant van uw gevel toe te passen, kunt u een comfortabelere binnenomgeving creëren en tegelijkertijd uw energieverbruik verminderen.

Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren over de beste isolatieoplossingen voor uw specifieke situatie en zorgt voor een professionele installatie die voldoet aan alle vereisten en normen.

Gevelbekleding

Naast isolatie biedt gevelbekleding een esthetische upgrade voor uw woning en beschermt het uw gevel tegen de elementen. Of u nu kiest voor houten gevelbekleding, vezelcementpanelen, of een ander materiaal, wij bieden een breed scala aan hoogwaardige opties die passen bij uw stijl en budget. 

Dakvernieuwing en Dakisolatie

Advies op Maat

Of u nu op zoek bent naar energiebesparende maatregelen, een esthetische upgrade van uw gevel, of beide, wij bieden advies op maat en oplossingen die aan uw verwachtingen voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe we uw woning kunnen transformeren met hoogwaardige gevelisolatie en gevelbekleding.

Gratis Offerte Aanvragen of Maak Een Afspraak!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een plaatsbezoek & prijsofferte.

Dakwerken De Wispelaere

Contact

Robert Dansaertlaan 317
1700 Dilbeek
België

GSM: 0475 62 68 05
Tel: 02 463 34 34
Fax: 02 463 34 34

Email: info@wdewispelaere.be

© 2024 W. De Wispelaere • Alle rechten voorbehouden • RegioWebsites.be