Dakisolatie: meer wooncomfort en minder energie verbruik

Door je dak goed te laten isoleren heb je meer wooncomfort en bovendien moet je minder verwarmen. Je dak laten isoleren is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. Doorgaans verdien je de investering in dakisolatie zeer snel terug door de besparing op je energiefactuur. Wil je nog meer besparen op je factuur? Neem dan een kijkje naar onze geïntegreerde zonnepanelen.

Dakisolatie sarking syteem

De sarking dakconstructie is hoofdzakelijk toepasbaar bij dakbedekkingen met kleine elementen, zoals pannen en leien, en voor metalen dakbedekkingen bestaande uit stroken of platen. Dit systeem laat toe om bij renovaties het dak te (her)isoleren zonder de binnenafwerking weg te nemen. Indien een nieuwe binnenafwerking vereist is, kunnen we u met het sarking systeem een?pasklare oplossing bieden.

Dak laten isoleren door een expert

Nood aan dakisolatie? Wij komen ter plaatse een inspectie doen en geven je advies over de beste oplossing om je dak te isoleren. We plaatsen alle dakisolatie zelf en volgens de regels van de kunst. Dat wil zeggen volledig luchtdicht voor een optimaal isolerend resultaat.

We garanderen je niet alleen een vakkundige aanpak, maar ook een prima service. Achteraf ruimen we alles netjes op en voeren we het afval zelf weg.

Premies voor dakisolatie

Volgens het Energierenovatieprogramma 2020 van de Vlaamse overheid moet elke woning in 2020 voorzien zijn van dakisolatie. Voor de plaatsing kan je mogelijk genieten van premies en/of belastingvermindering.

Wij geven je informatie over de voordelen waarvan je kan genieten voor je woning en bezorgen je de nodige documenten voor een correcte aanvraag voor het plaatsen van je dakisolatie.

Gevelisolatie & gevelbekleding

Naast dakisolatie kan u ook op De Wispelaere rekenen voor gevelisolatie en gevelbekleding. Aarzel niet om ons te contacteren zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren omtrent de mogelijkheden rond gevelbekleding & gevelisolatie.