Dakwerken Linkebeek

Gaat u bouwen of verbouwen in Linkebeek? Dan komt u ongetwijfeld in aanraking met dakwerken. Onze specialiteit zijn totaalprojecten voor nieuwbouw of renovatie, wij werken voor particulier maar ook voor bedrijven.  Dakwerken Werner De Wispelaere in regio Linkebeek is gekend voor het plaatsen, herstellen en renoveren van zowel platte daken als hellende daken.

Timmerwerken regio Linkebeek

De Wispelaere is uw specialist in Linkebeek voor dakwerken & timmerwerken, met meer dan 30 jaar ervaring staan wij in voor het realiseren van alle nieuwbouw projecten voor platte en hellende daken en verzorgen wij uw dakbekleding tot in de puntjes.

Heeft u een nieuw dak nodig in Linkebeek? Voor een gratis offerte neemt u contact op met Werner De Wispelaere, zaakvoerder van Dakwerken W. De Wispelaere.

Dakbedekking, zinkwerken, pannen, leien
Platte of hellende daken

Wij renoveren ook alle pannen of leien daken en zorgen voor een volledige verzorgde renovatie van alle soorten daken. Ook doen wij zinkwerk en staan wij in voor het plaatsen en renoveren van alle zinkwerk zoals dakgoten.

Is uw dak dringend toe aan renovatie of heeft u een nieuwe dakgoot nodig? Contacteer ons dan voor een vrijblijvende offerte!